De data aceasta vorbim despre Ramona si Bogdan, un cuplu care emana dragoste prin fiecare por 🙂 Intr-o zi primesc un telefon, de partea cealalta era Ramona. Voia sa afle mai multe informatii despre ce inseamna fotografia de nunta, ei pregatindu-se de ziua cea mare undeva prin 2022. Stam la povesti, totul bine si frumos, dupa care liniste. Pana la un moment dat cand Ramona ma suna si imi spune ca s-au hotarat sa faca cununia civila si ar vrea sa le fiu fotograf. 

Cununia lor a fost una foarte restransa, alaturi de ei fiind doar parintii. Avand in vedere planurilor lor de a pleca la mare dupa cununie am cautat impreuna care ar fi o locatie buna pentru o sedinta foto. Intr-un final am ajuns la Belvedere Clinceni, un loc foarte fain (vedeti in fotografiile de mai jos) care organizeaza si nunti. Trebuia sa avem anul acesta o nunta acolo, dar avand in vedere situatia, s-a cam amanat pe anul urmator.

Cununie civila belvedere clinceni ponton

Asadar, intr-o frumoasa zi de vara, cei doi au avut cununia civila in cadrul primariei Bragadiru, unde totul a decurs super fain. Au ras, au dansat si s-au bucurat de un moment special din viata lor. Dupa ce s-a terminat cu starea civila am mers catre Belvedere Clinceni, unde avea sa se intample sedinta foto. 

O data ajunsi acolo am inceput cu cateva fotografii cu parintii, dar ceva mai mult, nu fotografia clasica in care stam si ne uitam la poza. Si stai sa vezi ce bucurie pe fetele parintilor cand erau imbratisati, iubiti si primeau atentia cuvenita din partea copiilor. 

Dupa ce am terminat fotografiile cu parintii, facute chiar pe terasa localului, am mers la pas sa cutreieram meleagurile localului Belvedere Clinceni, care pune la dispozitie o sumedenie de locuri dragute. Cum ar fi un ponton pe lac, foisoare de lemn super dragute si multa multa verdeata. 

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, pentru Ramona si Bogdan, mai ales cand privesti din afara, se vede dragostea lor cu ochiul liber. Au o aura in jurul lor care arata cat de fericiti sunt impreuna. Atunci pentru mine a fost cu atat mai usor si mai placut sa suprind fotografiile, ei punand pe masa reactii naturale si fericire pura.

Sedinta foto a avut loc in mijlocul zilei cand soarele e sus pe cer la 40+ grade, asa ca nu am putut petrece prea mult timp impreuna, fiind conditionati oricum de plecarea lor la mare. 

As vrea sa inchei prin faptul ca ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc, Ramona si Bogdan, sunteti extraordinari si va urez ca in casnicia voastra sa fiti cel putin la fel de fericiti ca pana acum. 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest