Cununie Civila Chiajna | Gratiana si Marius

De data aceasta avem o cununie civila in Chiajna, cu Gratiana si Marius. Cu cei doi am mai avut intalniri inainte si o sa mai avem pe parcursul anului o sumedenie de experiente. Nunta lor dar si sedinta foto trash the dress le puteti gasi la: 

Nunta: https://cabophotography.ro/maison-des-jardins-nunta-gratiana-si-marius-cabo-photography/

Trash the dress: https://cabophotography.ro/tyulenovo-trash-the-dress/

Acestia si-au facut cununia civila la primaria din Chiajna, unde si locuiesc de altfel. O varianta foarte buna si interesanta, desi nu neaparat pe dinafara insa inauntru este un loc curat si cu posibilitati de a face cateva fotografii captivante.

Pe langa faptul ca ne place mult de ei, acestia au avut o idee minunata si anume sa incorporeze modul in care ei s-au cunoscut in sedinta lor foto. Desi o sa vedeti mai spre sfarsit aceasta idee, va spun de pe acum despre ce este vorba: role! . Da, mersul pe role a fost ceea ce i-a adus impreuna pe cei doi si au vrut sa sarbatoreasca sedinta lor foto din ziua cununiei cu acest hobby personal. 

Astfel dupa ce au spus marele DA, am mers impreuna in parcul Herastrau unde ne-am desfasurat timp de vreo ora. Ne-am plimbat pe alei, ne-am fotografiat cu trenuletul, am vorbit cu oamenii si nu in ultimul rand ne-am distrat copios. Dupa aceea cei doi au mers la Casa Doina, unde prietenii lor ii asteptau sa ii felicite. Mai mult de atat, in ziua cununiei lor era si ziua lui Marius, asa ca au avut si mai mult de sarbatorit. 

Mai jos va las sa vedeti sedinta lor din ziua cununiei.

Mai multe fotografii de la o cununie civila puteti gasi la: https://cabophotography.ro/cununie-civila/

Locatie cununie civila: http://www.casadoina.ro