Astăzi vorbim despre niște oameni foarte mișto, care au ales sa iei facă o cununie în aer liber , intr-o locație extraordinara, Salon du Mariage.

cununie in aer liber salon du mariage

Andreea și Gabi sunt un cuplu fantastic și mă bucur ca am avut ocazia sa petrec cu ei aceasta zi minunata.

Avem doi oameni care isi spun da, ea însărcinată și strălucește, el pus pe glume și plin de viață, isi sărbătoresc cununia în aer liber , pe marginea piscinei, intr-o locație plina de viață, de verdeața, de frumos.

Desi cu Andreea am vorbit la telefon, nu am avut ocazia sa ne vedem decât în ziua cununiei, așadar aici a fost prima noastră interacțiune.

Am ajuns un pic mai devreme și am apucat sa facem și câteva fotografii într-una dintre camerele de la Salon du Mariage (apropo, dacă nu știai, au și cazare acolo 🙂 )

cazare salon du mariage

După ce ne-am jucat un pic prin camera, am fotografiat cele doua mașini ale lor, am mers către o mini ședința foto în care sa ii punem pe ei în valoare și sa creăm împreună amintiri de neuitat.

După aceea, a venit rândul cununiei în aer liber, într-un loc special amenajat de cei de la Salon du Mariage. Oficierea cununiei civile este o treaba care merge mult pe repede înainte și durează doar câteva minute, dar asta nu înseamnă ca momentul este lipsit de emoții , ba mai mult, fiind atât de scurt, cred ca emoțiile sunt cu atât mai puternice. Mai ales ca uitându-ne pe cer, o mare furtuna părea sa se apropie de noi. Dar cumva lucrurile s-au aliniat perfect și furtuna chiar ne-a ocolit, iar la final se pare ca riscul de a face cununia în aer liber, intr-o zi de iunie, a meritat pe deplin.

Cu Andreea și Gabi sunt sigur ca vom mai avea ocazia sa ne revedem, dar pana atunci, le uram casa de piatra și toate cele bune !

Locatie: Salon du Mariage