Cununie in pandemie | Gabi si Alex

Cum e sa faci o cununie in pandemie?

Gabi si Alex trebuia sa aiba nunta anul acesta pe 18 iulie, insa avand in vedere perioada prin care trecem au ales sa mute nunta pentru anul urmator si sa isi faca o cununie in pandemie. 

Nu e atat de trist pe cat pare. Da, nu mai poti sa ai toti oamenii aproape, nu mai ai cum sa te bucuri pe de-a intregul, intri in starea civila insotit doar de cativa apropiati, insa ai posibilitatea sa te adaptezi sau sa nu faci deloc. Gabi cu Alex au facut parte din echipa castigatoare, au ales sa se bucure de evenimentul lor, sa se adapteze la situatie si sa scoata cat mai multe amintiri frumoase din experienta traita. Si din fericire au si din ce, pentru ca oamenii ce ii inconjoara le-au transmis tot ce este mai bun. Si-au chemat apropiatii la starea civila sector 3, au pregatit mastile inscriptionate, au intrat inauntru doar cu cativa oameni, s-au distrat pe cinste si au transmis live oficierea starii civile. Eeee vezi ca se poate!

Restul prietenilor ii asteptau afara si i-au intampinat cum se cuvine, cu urari, tipete de bucurie, orez din belsug si nu in ultimul rand o stare de fericire generala pentru cei doi. 

Mica petrecere s-a intamplat la Arcade Cafe, undeva pe centrul vechi, unde am si facut sedinta foto cu cei doi. O experienta amuzanta traita alaturi de cei doi si de prietenii lor, mai ales de nasii lor (Larisa si Andrei) cu care ne-am intalnit de mai multe ori pe parcursul anilor, ultima intalnire fiind in urma cu 2 saptamani la botezul micutei Ingrid.

Cununie in pandemie e cu fericire si nebunie, daca alegi sa fie! 

 

Alte cununii poti gasi la: https://cabophotography.ro/cununie-civila/

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest