fbpx

Nunta la Metropolitan Events cu Adina si Robert. Adina si Robert sunt unul dintre cuplurile care au decis sa isi faca partea de cununie civila in aceasi zi. Aceasta s-a desfasurat la starea civila sector 3. Alaturi de prieteni dragi cei doi au ales sa spuna DA pentru tot restul vietii si si-au dorit bineinteles ca acest moment sa fie suprins in fotografii.

Dupa starea civila am mers impreuna in parcul Tineretului unde am profitat de putinul timp pe care il aveam, inainte de a merge catre partea de pregatiri, sa facem o mini sedinta foto cu cei doi. Aceasta sedinta foto mai are un efect interesant si anume o oarecare doza de relaxare pentru cei doi atunci cand vine vorba de stat in fata camerei. Astfel, la sedinta foto de nunta lucrurile merg mult mai usor.

Slujba religioasa s-a desfasurat la Biserica Domnita Balasa, fiind o slujba linistita dintr-o zi de vara. Dupa ce slujba religioasa s-a terminat ne-am indreptat atentia catre sedinta foto ce avea sa se desfasoare in Parcul Tei. Aici am avut ocazia sa plusam un pic si cu acordul mirilor bineinteles, acestia au urcat in caruselul cu lanturi. Asadar avem un mire, o mireasa, un nas si nasa ce se invart puternic in caruselul cu lanturi.

O experienta cu adevarat inedita pe care nu te gandesti ca o sa o faci in ziua nuntii tale :))

Petrecerea s-a desfasurat la resturantul Metropolitan Events. Eeee si aici a venit supriza serii, pentru ca pe cat de linistiti au fost cei doi pe timpul zilei pe atat de mult si-a dezlantuit Robert energia prin dans la petrecere. Petrecerea a fost una super reusita, Robert fiind personajul principal si cel care a animat lumea puternic sa se ridice la dans.

Muzica a fost asigurata atat de o formatie cat si de artisti individuali care au venit sa isi puna talentul la treaba. Aici o putem mentiona pe Georgiana Spinu , ce vine cu o voce superba capabila sa ridice de jos si pe cei mai lenesi invitati. Pe langa partea de muzica Georgiana este foarte buna si la partea de MC astfel incat sa transforme activitatile simple intr-unele super fun.

Mai jos regasiti fotografiile de la nunta la Metropolitan Events cu Adina si Robert

Slujba religioasa: Biserica Domnita Balasa – http://www.domnitabalasa.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

Restaurant: Metropolitan Events – https://metropolitan-events.ro

Muzica si MC : Georgiana Spinu – https://www.facebook.com/SpinuGeorgianaOfficial/ 

Privacy Preference Center