Salut, eu sunt Andy si sunt fotograf de nunta. Cabo Photography este brandul de fotografie de nunta pe care l-am pornit la inceputul anului 2014. De-a lungul timpului am avut mai multe tentative de a scrie diverse articole si mi-am dat seama ca este un subiect care chiar imi place. Ce a fost si este mai greu in continuare este pornirea. Tare greu este sa te pornesti sa si scrii  🙂

Acum ceva timp am citit un articol foarte fain care spunea ca ceea ce scriu pe site, trebuie sa fie scrise cu vocea mea. Pana acum am tot incercat sa fiu protocolar si sa creez cumva o imagine de business in spate, insa pornind cu acest articol o sa incerc pe cat de mult posibil ca randurile pe care le citesti sa fie cat mai naturale. 

Cateva cuvinte despre mine, nu de altceva dar sa si stiti cine e nebunul din spatele cuvintelor de pe aici. Sunt casatorit cu o femeie extraordinara, care este stalpul meu de sustinere in viata, femeia care ma ridica atunci cand sunt jos, care ma face sa rad si sa imi doresc sa fac orice ca sa ii indeplinesc visele, sunt tata al unei fetite superbe de 4 ani, 2 luni, 10 zile, 4 ore si 12 minute (but who’s counting), iubitor de oameni si de animale. Avem acasa doi caini, un bichon havanez care a pornit spre 11 ani si un “pui” de Labrador retriever care mi-a cam scop par alb, desi nu prea am par 🙂 , o pisica alba care se presupunea a fi motan si trebuia sa il cheme Olaf, doar ca am descoperit pe parcurs ca este fata si o cheama Ollie JSunt pasionat de fotografie de multi ani, din 2014 m-am hotarat sa incep fotografia de nunta, iar in 2015 cred ca am avut prima nunta oficiala. 

Incepand cu mai 2019, am luat decizia de a merge exclusiv pe fotografia de nunta, lasand orice alt job sau activitate deoparte. Acest lucru s-a intamplat si datorita faptului ca sezonul a fost super plin si aveam nevoie de energie si timp pentru a ma ocupa corespunzator de tot ce inseamna fotografia de nunta, dar mai ales pentru a avea mai mult timp de petrecut cu familia. Ca fotograf de nunta si nu numai, timpul este o resursa foarte valoroasa. Mi-am dorit sa profit cat mai mult de timpul meu pentru a-l petrece cu familia, insa ghici ce; acum lucrez m-ai mult decat munceam cand eram si angajat. Dar asa e in orice business pe care vrei sa il dezvolti. 

Ce teme o sa abordam pe aici? Cam tot ce are legatura cu nuntile si cu fotografia de nunta. Teme precum: locatii preferate pentru sedinta foto, trash the dress, locatii pentru nunta, ce trebuie sa faci pentru fotografiile tale de nunta si in mare cam tot ce trebuie sa stii.

Asadar stai pe fir pentru ca o sa vina mai multe lucruri interesante pe aici care sunt sigur ca o sa te ajute .