După multe zile de uitat prin fotografii, selecții la selecții, retusuri și luat de la capăt de câteva ori, am reușit sa fac o selecție de fotografii “best of” ale anului 2019.

Aici nu este o selecție a nunților care mi-au plăcut mie cel mai mult, unde m-am simțit cel mai bine sau unde m-am înțeles cel mai bine cu mirii, ci este o selecție de fotografii, sa zicem, reprezentative pentru ceea ce facem noi, la Cabo Photography.

Multe dintre ele sunt din ședințele foto din ziua nunții, unele sunt de la trash the dress, iar altele sunt de la cununii. Am plusat mai mult pe ședințe foto pentru ca, ghici ce, îmi place sa le fac, mirilor cu care facem asta le place experiența și Per ansamblu ne iese al dracului de bine 😁 . Am vrut sa fie o selecție de impact pentru cel ce privește și da, sunt o grămada de momente naturale, pline de emoție și poveste pura, dar au un impact puternic pentru cel ce a fost prezent la nunta și mai puțin pentru cel ce vede prima data. Asta nu înseamnă ca nu își au locul lor, iar dacă o sa vizitezi portofoliul nostru de nunți, o sa vezi povesti întregi cu toate elementele faine de poveste. Te provoc chiar sa te uiți peste și el găsești la: https://cabophotography.ro/evenimente/

Te-ai uitat? Normal ca nu, ca doar nu ieșeai din articolul asta unde scriu atât de fain 🤣. Acum pe bune, poveștile sunt acolo și o sa îți faci o idee, însă ideea de sedinta foto in ziua nunții este un moment important, pe care multe mirese și-l doresc. Acea idee de a arăta superb și a avea amintiri cu tine in cea mai frumoasa zi din viața ta.

Se întâmpla sa nu avem ședințe foto și nu este absolut nici o problema, unii nu își doresc, iar alții nu mai apuca sa facă in aceeași zi, însă nu este un capăt de țara, avem posibilitatea de a face după nunta o sedinta foto așa cum nici nu ai visat.

Pana atunci sper ca ti-a plăcut selecția noastră și dacă te putem ajuta in vreun fel nu ezita sa ne scrii la office@cabophotography.ro sau ne suni la 0721337380.

 

[foogallery id=”84312″]