Parcul Circului

O locatie foarte mishto pentru o sedinta foto de nunta, de cununie sau doar de cuplu fara o ocazie speciala. Dar pana atunci hai sa povestim un pic despre ziua lor.

Cununie civila sector 2

Starea civila de la sectorul 2 este una aleasa destul de des de cuplurile noastre. Desi nu poti spune ca arata cel mai bine conteaza foarte mult si de zona unde locuiesti. Si oricum ar arata, toata slujba civila oricum dureaza doar 5 minute, poate nici atat si totul se duce repede. Foarte interesant este, pentru cei care au inspiratie sa mearga pe calea aceasta, sa isi faca o cununie civila in aer liber. Apropo de asta, poti gasi o astfel de cununie la: https://cabophotography.ro/cununie-civila-in-aer-liber/ care a avut loc chiar in parcul Comana. Dar poti citi mai multe despre asta acolo.

Sedinta foto in parcul Circului

Dana si Robert si au ales sa isi faca sedinta foto de cununie in Parcul Circului. O zona foarte faina care s-a dezvoltat foarte bine in ultimii ani. Eu unul nu m-as fi gandit la asta daca nu mi-ar fi zic chiar Dana cu Robert, la o intalnire inainte de cununie, pentru a stabili locatia pentru sedinta foto. Practic aici ai mai multe variante pentru fotografii, de la cladirea circului care dispune de niste ferestre mari, la alei interesante printre copaci si un lac plin de nuferi. Dar nu va mai scriu atat, va las sa le vedeti singuri si daca aveti timp, dati si o fuga pe acolo. Nu acum, mai la primavara sau cand ninge 🙂

Locatie cununie civila : Starea civila sector 2

Locatie sedinta foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/Parcul_Circul_de_Stat

Mai multe fotografii de cununie puteti gasi la: https://cabophotography.ro/category/cununie-civila/