fbpx

Sedinta foto Gradina Botanica | Cununie Elvira si George

O varianta foarte buna pentru o sedinta foto in ziua cununiei, mai ales daca ai ales starea civila de la Sectorul 6, este Gradina Botanica. O locatie plina de verdeata, cu locuri frumoase, nu toate, dar multe dintre ele sunt interesante. Mai mult de atat sunt multe locuri care, in timpul saptamanii, sunt ferite de ochii privitorilor. Astfel ai timp sa te rasfeti si sa faci ce ai tu chef. 

Cand faci cununia civila?

Elvira si George au ales o zi din timpul saptamanii. Este cel mai recomandat pentru a scapa de agitatia din ziua nuntii. Pe langa asta pentru noi, ca fotografi de nunta, este foarte complicat sa putem fotografia o cununie intr-o zi de weekend, mai ales in timpul sezonului. 

Ce trebuie sa stii la sedinta foto?

Nu trebuie sa inveti nimic pentru a face o sedinta foto. Daca este prima data cand lucrezi cu un fotograf, trebuie doar sa va prezentati voi doi si sa fiti deschisi la idei. Te invatam noi tips and tricks-uri care sa va ajute sa va aratati dragostea si relatia voastra in fotografii. Ne dorim sa cream fotografii de impact si pentru noi si stilul nostru dar mai ales pentru voi ca si cuplu, voi sa va regasiti in acestea. Astfel Elvira si George au avut o sedinta foto mega mishto mai ales ca oamenii astia doi interactioneaza intre ei intr-un mare fel, vezi cu emana dragoste prin fiecare por. 

Mai departe va las pe voi sa va aruncati un ochi peste sedinta foto din Gradina Botanica, cu Elvira si George. 

Mai multe fotografii de la cununii civile puteti gasi la: https://cabophotography.ro/cununie-civila/

 

 

Privacy Preference Center