fbpx

Cununie civila sector 2 cu Elena si Dorel. Un eveniment plin de zambete si distractie ce i-a avut ca protagonisti atat pe Elena si pe Dorel dar si pe nasii lor care au fost pusi maxim pe distractie.

Ceea ce face dintr-un eveniment sa fie unul reusit nu sunt cladirile ci mai degraba oamenii si energia lor minunata pe care au, emotiile prin care trec si nu in ultimul rand importanta pe care o are acel moment pentru ei. Cladirea unde se intampla oficierea casatoriilor nu poti spune ca este cea mai frumoasa, aceasta avand un aer mai rece prin constructia de sticla. De aceea treaba noastra este sa suprindem emotiile si sa putem spune povestea prin intermediul imaginilor.

Momentul prin care trec mirii in momentul in care trebuie sa spuna DA pentru tot restul vietii lor nu este lipsit de momente amuzante, mai ales atunci cand din gura lor se aude cu adevarat cuvantul DA. Unii mai incet, unii mai tare, unii foarte hotarati si alti barbati mai cu frica un pic :))

Un alt moment foarte fain este atunci cand ei ies din cladire, pentru prima data in postura de sot si sotie, iar prietenii si apropiatii sunt acolo sa ii felicite. Mai cu o floare in cap, mai cu ceva orez peste ei (unii se bucura si de gustul lui) dar fericirea este la un nivel inalt in acel moment.

Dupa ce au terminat de primit felicitarile ne pregatim sa plecam spre sedinta foto in Parcul Carol. Parcul Carol este un parc mai mic si ceva mai linistit fata de multe altele din Bucuresti. Acest lucru ne ofera un avantaj, mai ales vineri dupa amiaza, de a fi singurei si a ne putea bucura de spatiile verzi din parc. Insa aceasta sedinta foto s-a desfasurat un pic altfel. Ne-am plimbat, ne-am invartit, ne-am scos ciorapii colorati la vedere, ne-am imbratisat si nu in ultimul rand am mancat inghetata.

Abordarea asupra acestei sedinte foto am vrut sa fie una amuzanta inspirata din activitatile de zi cu zi, cum ar savurarea unei inghetate.

Va las mai jos sa vedeti ce a iesit.

Locatie sedinta foto : Parcul Carol – https://ro.wikipedia.org/wiki/Parcul_Carol_I

Privacy Preference Center