Trash the dress pe Valea Doftanei cu Adina si Robert.

Valea Doftanei este una dintre locatiile cele mai frumoase pentru o sedinta foto trash the dress. Cu Adina si Robert ne-am vazut in vara, cand pe data de 14 iulie au avut nunta lor, pe care o puteti vedea la: https://cabophotography.ro/nunta-la-metropolitan-events/ . A trecut ceva vreme de la nunta si cei doi s-au hotarat sa faca sedinta foto trash the dress. Adina isi dorea mult sa prinda un peisaj de toamna pentru aceasta sedinta foto insa, dupa nunta, parea o idee indepartata. Insa timpul a trecut si am reusit sa ne mobilizam fortele si sa mergem pe 20 octombrie pe Valea Doftanei. O localitate aproape de Campina ce dispune de un peisaj extraordinar atat pe timp de vara dar mai ales in timpul toamnei. Multi dintre voi poate nu stiu insa aici se afla si vestita pensiune ATRA . In aceasta perioada locatia ne pune la dispozitie o sumedenie de culori calde de toamna ce transforma totul intr-o poveste.

Pentru sesiunea foto am avut la dispozitie aproximativ 3 ore si ne-am distrat pe cinste. Ne-am dat cu drona, ne-am plimbat, ne-am intalnit cu biciclisti si nu mai vorbesc despre cati oameni s-au oprit sa se uite la noi sau ne-au salutat cu un claxon prietenos 🙂 . A fost o adevarata aventura in care ne-am simtit extraordinar si cu siguranta merita fiecare clipa.

Covorul de frunze aramii ce se intinde pe fiecare poteca din Valea Doftanei zici ca sunt desprinse din povestile lui Ion Creanga si fiecare pas pe acestea te poarta cu gandul pe un taram indepartat.

Adina si Robert – ma bucur ca v-am cunoscut si ca mi-ati acordat onoarea de a fi cel care spune povestea voastra in imagini!