Nunta la Alexander Ballroom cu Irina si Robert. Nu este prima data cand ne vedem cu Robert si Irina si totul a inceput in 2017 la nunta lui Alex si Ionela. Ne-am distrat pe cinste, asa cum facem de fiecare data. Ne-am dat seama ca atat mie cat si colegului meu Bogdan responsabil cu partea de video (Cabo Videography) ne plac mult nuntile si tot timpul ne distram, ne incarcam cu energie si am ajuns sa facem ceea ce ne place. Ne intoarcem la povestea noastra cu Irina si Robert 🙂 Cei doi au avut slujba la biserica Sfantul Spiridon, una dintre cele mai frumoase biserici din Bucuresti. Sedinta foto am facut-o in Gradina Botanica care este o locatie foarte buna pentru astfel de sedinte foto mai ales toamna.

Tot timpul ne dorim ca fotografiile noastre sa reflecte realitatea si ceea ce simt cei doi in ziua aceea. Insa stim prea bine ca este destul de greu sa te poti exprima si sa iti poti arata dragostea fata de celalalt in fata aparatului de fotografiat. Robert si Irina nu fac exceptie de la aceasta regula si ma bucur ca le-am fost de ajutor in exprimarea dragostei lor unul fata de altul in aceste fotografii.

Petrecerea s-a desfasurat la Alexander Ballroom, o locatie frumoasa despre care puteti gasi mult mai multe detalii la: https://alexanderballroom.ro . A fost un party cu adevarat reusit, oamenii s-au distrat, au cantat si-au dansat fara incetare.