The White Loft | Save the date Florina si Marius

The White Loft este o locatie foarte interesanta. Cineva s-a gandit sa refaca un apartament din zona Cismigiului cu un scop special si anume sa fie dedicat nuntilor. Dupa cum ii spune si numele este un apartament alb si vreau sa ii felicit pe cei care l-au facut pentru o atentie speciala la detalii. Totul arata foarte bine si este o placere sa fotografiezi aici. Din cate am inteles mai au o astfel de locatie si in Milwaukee, USA.

Insa astazi nu este doar despre The White Loft ci este despre Florina si Marius. Acestia sunt cuplul nostru care au ales sa mearga in aceasta locatie, pentru o sedinta foto Save the date. Nunta lor va avea loc pe 19 iulie 2020 si am zis sa facem o mica sedinta foto inainte de asta pentru a ne familiariza unii cu altii. 

Florina este si creatoarea rochiei albe purtate in timpul sedintei foto, ea fiind si mintea stralucita din spatele atelierului de rochii de mireasa Bianca Dragusanu. 

Despre cei doi cu siguranta o sa mai avem ocazia sa povestim iar despre apartamentul alb din mijlocul Bucurestiului sigur vom mai avea fotografii de postat de la ei. 

Locatie sedinta foto: The White Loft – https://www.thewhiteloft.net/bucharest

Rochie: https://www.bianca-dragusanu.ro

Mai multe evenimente puteti gasi la: https://cabophotography.ro/evenimente/