Fotograf in timp de coronavirus

Coronavirus Fotograf Cabo Photography

Pe noi treaba asta cu coronavirus ne-a prins intr-un moment interesant, un moment in care aveam atât de multe planuri și cam toate au fost date peste cap de aceasta pandemie. 

Pe la jumătatea lunii Ianuarie am decis sa luam un restaurant pe nume Borgo Margherita. Este un restaurant cu care am avut legătura încă de la început, de acum vreo 4 ani. Borgo Margherota este un restaurant cu nume destul de des întâlnit mai ales prin rândul italienilor, dar și printre romanii amatori de pizza. Mai mult de atât la câteva zile după ce ma instalasem mental in ideea ca o sa ma ocup și de un restaurant, am primit o veste foarte făina și anume ca pe 2019, Borgo Margherita, luase premiul pentru cea mai buna pizza din București. Yeap, ai citit bine. E o realizare faina din punctul meu de vedere. Anyway, mergem mai departe cu povestea noastră. Ideea de a prelua un astfe de restaurant nu vine din prisma faptului ca nu îmi  mai place fotografia și nu ma văd ocupându-ma de asta ci de faptul ca e bine sa ai mai multe variante prin care sa îți alimentezi scopurile și visele tale. 

Astfel, in momentul in care ideea de coronavirus se instala și își făcea loc ușor ușor in mințile tuturor, noi eram bine mersi, cu treaba mai multă ca oricând. Însă in momentul in care a început starea de urgentă și ideea ca se vor Închide diverse lucruri pe mine m-a afectat pe toate fronturile pornind de la partea de fotografie pana la partea de restaurant. 

Si acum, la momentul scrierii acestui articol, suntem deja de peste 4 saptamani in stare de urgenta si cel mai probabil va mai dura o vreme. Cel mai probabil vor fi multe businessuri afectate si multi oameni care vor avea de suferit mai ales pe partea economica, insa, intr-o nota mai vesela, inteleg ca stratul de ozon s-a refacut aproape complet. 

De ce scriu toate chestiile astea? Pentru mine in principal si poate pentru altii care citesc si in aceasta perioada nu sunt in cea mai buna zi a lor. 

Eu am decis ca nu am de gand sa ma dau batut si nu o sa ma las fara lupta. Am decis sa fac lucrurile pe care nu am reusit sa le fac in restul timpului. Asa am ajuns sa si scriu aici. Am refacut site-ul, am inceput sa postez in social media, sa postez pe site-uri de fotografi si mai ales sa ma repun pe invatat. Urmaresc workshop-uri de la unii dintre cei mai buni fotografi din lume, invat despre procesul de fotografiere, despre cum putem sa fim oameni mai buni, despre cum sa ii ajutam pe cei care vor sa isi faca nuntile si nu stiu de unde sa o apuce. Mai mult de atat, unul dintre scopurile mele, peste care treceam cumva de fiecare data, nefiind in topul lucrurilor importante de facut, este sa citesc. Si m-am pus pe citit, iar si iar si iar. Pentru ca singurul lucru pe care nu ni-l poate lua nimeni este experienta si lucrurile pe care le-am invatat. Indiferent de directia pe care o sa ia lumea in perioada urmatoare, tine-te bine si bucura-te de calatorie. 

Success is a journey, not a destination! 

Mai multe articole interesante poti gasi la: https://cabophotography.ro/resurse/

Ne gasiti pe facebook la: https://www.facebook.com/CaboPhotographyRomania/