fbpx

Sedinta foto Transfagarasan cu Elena si Dorel. Asa cum va spuneam, aceasta sedinta foto a fost impartita in doua. Prima parte s-a desfasurat in atmosfera plina de istorie ce orasul Sibiu o pune la dispozitie si a doua parte s-a desfasurat pe vestitul drum Transfagarasan.

Prima parte a sedintei foto o puteti vedea la: https://cabophotography.ro/sedinta-foto-in-sibiu-cu-elena-si-dorel/

A doua zi, dupa micul dejun, am luat calea catre Transfagarasan. Un loc plin de surprize atat bune cat si mai putin bune dupa cum o sa vedeti in mica noastra povestioara.

Transfagarasanul are personalitate proprie si cand vremea este la 35 – 40 de grade in Bucuresti acesta poate sa iti puna pe tava un 10 grade, insotit de ploaie, fara a se chinui prea tare. Fix asa ni s-a intamplat si noua cand ne-a intampinat cu ploaie si o vreme posomorata insa asta nu ne-a impiedicat sa profitam de locatia magnifica. Sus la Balea Lac, am avut parte de nori, de ceva vant si din cand in cand de cativa stropi. Elena a fost maxim de curajoasa si dornica de a face fotografii pe Transfagarasan incat a infruntat, fara prea mari probleme, vremea de august de la Balea (care apropo scade pana undeva la 10 grade in zilele cu ploaie). Dupa ce am servit o portie de sorici cum doar la Balea sus gasesti, ne-am pregatit de sedinta foto si pot sa spun ca ne-am bucurat maxim de fiecare clipa, chiar daca ploaia era un insotitor permanent.

Insa dupa ce ne pregateam sa incheiem am avut parte de o surpriza minunata, pe care nici unul dintre noi nu se astepta sa apara. O data plecati de la Balea Lac, imediat ce am trecut de tunel, am dat peste un taram mistic acoperit de nori albi si pufosi ce intindeau agale la picioarele noastre. O sansa unica in aceasta calatorie asa ca atunci cand am zarit peisajul superb am decis sa ne oprim fix acolo si sa profitam de locul de poveste ce avea sa incheie experienta noastra de astazi.

Sedinta foto pe Transfagarasan este o aventura minunata pe care cu siguranta cei doi o sa o tina minte multa vreme!

Sedinta foto pe Transfagarasan

Locatie sedinta foto: Transfagarasan – https://www.transfagarasan.info

Privacy Preference Center