Sedinta foto in Parcul Herastrau dupa o cununie civila ce a avut loc la starea civila a sectorului 1 din Bucuresti.

Ne-am intalnit intr-o frumoasa si calduroasa zi de soare pentru cununia civila dintre Miki si Sorin. Un cuplu minunat care emana dragoste, apropiere si este o placere sa fii in preajma lor. Cei doi au ales sa isi uneasca destinele la starea civila a sectorului 1 , cea de langa Arcul de Triumf.

Dupa ce si-au primit cu drag rudele si prietenii emotiile celor doi au inceput sa isi faca aparitia si cu pasi grei pornesc spre starea civila. Ce am uitat sa spun este si faptul ca Miki este insarcinata in luna a cincea si cu atat mai mult emotiile ei sunt sus de tot. Cu lacrimi de bucurie in ochi si zambete pe fata cei doi au zis DA in fata ofiterului de stare civila si usor usor, dupa fotografiile cu invitatii, am pornit spre parcul Herastrau unde avea sa se desfasoare sedinta foto.

Aceasta a inceput inca de la intrarea in parc pentru ca dupa un mic “instructaj” asupra modului de colaborare cei doi s-au prins ca totul avea sa se desfasoare natural si nu trebuie sa interactioneze intre ei. Ne place foarte mult sa luam presiunea de pe miri si cu mici ajutoare pe ici pe colo sa scoatem cadre naturale, care arata dragostea dintre cei doi.

Asadar am inceput sedinta foto de la intrarea in parc cu o mica plimbare, ne-am indreptat spre gradina japoneza cautand cat mai mult umbra data de copaci. Afara temperatura este peste 35 de grade si vrem sa ne miscam cat mai rapid, mai ales pentru ca cei doi se pregatesc sa mearga spre petrecere.

Gradina Japoneza din parcul Herastrau este un loc minunat in care poti face fotografii avand la dispozitie cateva locuri captivante. In general, Parcul Herastrau, atunci cand nu este supra aglomerat, este o locatie minunata in care sa iti petreci timpul. Ne-am continuat plimbarea prin parc si am ajuns si pe malul lacului unde cei doi au capatat cateva amintiri de-a lungul timpului si nu aveam cum sa ratam acest lucru.

Va las pe mai departe sa vedeti sedinta foto din parcul Herastrau cu Miki si Sorin.

Sedinta foto in Parcul Herastrau

Starea civila sector 1: http://www.starecivila1.ro/info-contact/