De data aceasta avem o cununie civila in costume populare si ca personaje principale pe Ioana si Alex. Un cuplu mega interesant cu care am ras si am glumit pe parcursul intregii zile. Cei doi ne-au contact cu putin timp inainte de eveniment si ne-au povestit cate ceva despre costumele populare pe care le vor purta in ziua cununie lor. Ioana este actrita la Teatrul Nottara si iubeste sa fie in fata publicului unde isi poate pune talentul la treaba.

Ajunsi deja la starea civila sector 1, ii primim pe cei doi, pe care nu ii vazusem pana in ziua cununie, venind catre noi, fiind destul de usor de recunoscut datorita costumatiei alese. Acestia sunt indragostiti de traditii si de costumele populare romanesti, Ioana fiind si fiica interpretei de muzica populara, Floarea Calota, intelegeti de unde vine aceasta pasiune. Uimirea si placerea noastra si mai mare a fost cand am vazut ca majoritatea invitatiilor au ales sa vina imbracati in acelasi stil.

Starea civila sector 1

Cununia civila s-a desfasurat la starea civila a sectorului 1 din Bucuresti, unde cu emotii mari cei doi au ascultat linistiti si cu lacrimi in ochi discursul ofiterului de stare civila, ce a avut si o surpriza pentru ei. Acolo unde lucrurile sunt altfel si exista timp, ofiterii de stare civila, cel putin cei de la sectorul 1, au un text extraordinar prin care ii casatoresc pe cei doi. Un text plin de pasiune si emotii care te face sa te simti implinit, fericit si te asigura ca ai facut alegerea potrivita.

Iesirea din cladire este una plina de emotii si fericire, iar zambetul de pe fata Ioanei spune totul. Facem cateva fotografii rapide cu invitatii si pornim la drum spre locatia unde se va desfasura petrecerea. Aceasta este la o casa privata, maxim de interesanta, ce dispune de o curte de aproximativ 5000 de metri patrati, unde va avea loc si sedinta foto de astazi.

Pornim sedinta foto si dintr-o data cuplul nostru se dezlantuie. Desi pana acum, printre zambete si emotii, cei doi au fost destul de linistiti, o data ce au ramas ei singuri, fara presiunea oamenilor din jur, totul s-a transformat. Alex pus pe sotii incontinuu iar Ioana intrandu-si in rol de indata, cei doi au avut parte de o sedinta foto magnifica in care cu siguranta s-au distrat si au reusit cu brio sa arate ceea ce simt unul pentru celalalt.

Pe cand ne pregateam sa terminam sedinta foto, ploaia ne bate la usor si se pregateste sa intre furtunos peste noi. Ceea ce si intampla de altfel ridicand cateva mici provocari ideii de petrecere, avand in vedere faptul ca aceasta trebuia sa se desfasoare afara.

Insa asta nu reprezinta o provocare prea mare pentru una dintre cele mai optimiste persoane pe care am intalnit-o asa ca Ioana intampina ploaia cu un dans al ploii in toata splendoarea. Ea si cativa invitati si-au luat inima in dinti si au profitat de momentul acesta pentru a crea amintiri de neuitat, atat in gandurile lor cat si in fotografii ce vor dainui peste ani si ani.

Este o placere sa fii in preajma oamenilor fericiti si aceasta sedinta foto in costume populare ne readuce aminte de acest lucru.


Stare civila Sector 1: http://www.starecivila1.ro/info-contact/

Muzica: Floarea Calota – https://www.youtube.com/watch?v=1dq8okG4Kmk