Salon Nunta Ambery Hall Lights – locatie aleasa de Miki si Alex, un cuplu superb carora le-am fost prezenti la nunta. O nunta de exceptie si una dintre cele mai frumoase experiente de pana acum. De fiecare data ne spunem si se pare ca Miki si Alex ne confirma si de data aceasta, faptul ca cele mai frumoase evenimente sunt date de oameni. In ziua nuntii atat pe partea de foto cat si pe video, am avut un material de exceptie si o atmosfera minunata, in care am ras toata ziua cu gura pana la urechi. O pereche superba de oameni frumosi ce se completeaza unul pe celalalt si drept dovada o avem pe Sofia, fetita lor de 5 luni, care ne-a insotit pe parcursul zilei. Frumoasa zi de 23 septembrie a inceput cu pregatirile la ei acasa unde atat mireasa cat si mirele au fost insotiti de prietenii apropiati. Cu o atmosfera degajata si presarata cu glume totul a fost un adevarat succes.

Am plecat catre Biserica Sf Spiridon unde s-a desfasurat slujba religioasa. Aceasta este unul dintre cele mai importante momente ale zilei pentru multe dintre cuplurile care se casatoresc. Biserica Sfantul Spiridon este una dintre cele mai bune alegeri pentru acest moment, biserica fiind una cu adevarat spectaculoasa, asa cum o sa si vedeti in fotografiile de mai jos. Este foarte bine ca pentru acest moment sa fiti pregatiti cu partea de foto video astfel incat sa imortalizati momentul intr-un mod cat mai impresionant.

Avand in vedere atitudinea cuplului am decis impreuna sa facem o sedinta foto diferita si am mers in parcul Tineretului (intrarea din bvd-ul Brancoveanu) unde se afla parcul de distractii. Asadar ne-am dat in carusel, am facut mannequinn challenge, harlem shake, ne-am dat in masinute si nu in ultimul rand am jucat si sotron. Asadar le-am facut pe toate 🙂

Petrecerea s-a desfasurat la restaurantul de nunta Ambery Hall Lights, aflat in cadrul cladirii Green Gate. Un party nebun, cu oameni super tari, care nu au ezitat sa danseze si sa se simta bine toata noapte. Cu siguranta a fost o noapte memorabila pentru cei doi iar fotografiile arata asta pe deplin. Petrecerea s-a intins pana dimineata si invitatii s-au simtit extraordinar si noi pe langa ei.

La ceva timp dupa nunta ne bucuram ca doua dintre imaginile acestui eveniment au primit si premii din partea unei comunitati de fotografi din Statele Unite si puteti vedea mai multe despre acestea la: https://cabophotography.ro/cabo-photography-articol-slr-lounge/

 

Slujba Religioasa: Biserica Sfantul Spiridon cel nou

Restaurant: Ambery Hall Lights – http://amberyhall.ro/Ambery-Hall-Lights/