O sedinta foto Trash the dress pe Transfagarasan. O locatie extraordinara ce iti pune la dispozitie o sumedenie de locuri frumoase si captivante. In momentul care gasesti cuplul dispus sa mearga in octombrie sa faca fotografii de nunta pe Transfagarasan stii ca o sa iasa o sedinta foto epica.

Acesta a fost si cazul cuplului nostru, Miki si Alex. Am pornit impreuna intr-o aventura mirifica intr-un loc de poveste. Desi suntem in luna octombrie, vremea tine cu noi si afara este destul de cald. Asta credeam noi pana cand am ajuns sus la Balea Lac, unde temperatura era destul de scazuta mai ales cand soarele se ascundea incetisor dupa varfurile muntilor.

Am pornit dinspre barajul Vidraru si am urcat incetisor spre varf. Pe tot drumul ai ocazia sa gasesti multe locuri in care poti opri cateva fotografii si tentatia este sa o si faci. Trebuie doar sa iti aduci aminte ca timpul este limitat pentru soarele in luna octombrie apune destul de rapid iar in partea cealalta de munte o sa ai si mai multe locuri extraordinare.

Transfagarasanul este un loc inedit, diferit si potrivit pentru cei dornici de aventura. Este un loc in care peisajul este unul din factorii principali in fotografie si natura este stapana.

O data cu lasarea serii vremea a inceput sa fie din ce in ce mai rece iar pentru mireasa noastra a devenit la un moment dat destul de greu sa mai stea. Dupa cateva cadre superbe intr-un locatie de vis am decis sa continuam sedinta foto a doua zi pe stradutele din Sibiu.

Sibiul este un oras ce ofera o varietate mare de locatii foto pline de istorie si arhitectura interesanta. Este unul dintre orasele cele mai frumoase din Romania iar daca esti fan calatorii cu siguranta trebuie sa faci un drum pana acolo.

Asadar va invitam sa vedeti sedinta noastra foto cu Miki si Alex ce porneste pe Transfagarasan si se termina in Sibiu.

Transfagarasan

Sibiu

Locatie sedinta foto – Transfagarasan : https://www.transfagarasan.info