Sedinta foto la metrou Timpuri noi.

Atentie, se inchid usile.

Urmeaza statia Timpuri noi!

Bai ce ne-am distrat in ziua asta. Prima data cand ma vad fata in fata cu Cristi si Andreea, altfel am vorbit doar la telefon si prin mesaje. Aveau nunta pe 31 august si isi doreau foarte tare sa le fim alaturi ( spusele lor, pe cuvant de cercetas) insa data era deja ocupata de mult timp si au zis sa facem macar cununia civila impreuna. Incepem noi cununia la sectorul 2 insa intr-o alta zona fata de cea obisnuita. Si pe mine m-a dat pe spate, nici nu stiam ca se organizeaza asa ceva acolo. O sa vezi in fotografii mai jos la ce ma refer. Dupa ce se intampla procesul clasic, in care tu treci printr-o gramada de emotii pentru organizare, pentru momentul in sine si totul se termina in 3 minute, hai 5 ca sa fiu generos, programam sedinta foto undeva mai pe seara astfel incat sa avem ocazia sa ne bucuram de apusul de soare in Bucuresti. Alegem locatia: Timpuri noi Square, stiu, suna ciudat ca o romengleza dar locatia e foarte faina.

Se apropie ora pentru sedinta foto si ca un fotograf responsabil ma duc mai devreme cu jumatate de ora acolo, sa caut zonele mishto in care sa facem. Aveam ideea asta mai demult dar era prima data cand mergeam la locatia respectiva. Ma duc si eu ma plimb agale sa vad ce si cum si ma loveste pe mine ideea sa intreb un paznic daca sunt ok oamenii sa facem fotografii pe acolo. Stii cum e, proprietate privata, spatiu de birou zici sa fii de gashca si sa intrebi. Bine ca am intrebat ca altfel ne alergau aia cu batele si topoarele sa ne dea afara. Asadar cam pica treaba, ce sa zic nu avem voie pe acolo, pentru ca proprietarul nu este interesat de marketing si nu vrea sa acorde accesul pentru fotografii acolo, nici macar contra cost. Insa, ca tot romanul, gasesti solutii. Nu, nu am dat bani la paznici ca ne vedea lumea pe camera si ne alergau la fel de tare, insa accesul din strada nu ni-l interzice nimeni. Si uite cum am facut o sedinta foto pe trotuar cu cateva trucuri de fotograf si reiese ce o sa vedeti mai jos.

Toate ca toate, dar cand ajungi la sedinta foto de la metrou? – o intrebare absolut pertinenta.

La sfarsit de sedinta foto pe trotuar :), Cristi si Andreea si-au dorit sa faca o sedinta foto la metrou, pe o bancuta sub pancarta cu Timpuri Noi. Si asa am si facut. Am intrat la metrou, ne-am ascuns de paznic 🙂 , ne-am dus unii pe o parte si unii pe o parte si start la fotografiat. Brusc ne dam seama ca suntem pe partea gresita :))) asa ca dai si plimba-te pe peroane la timpuri noi, ea in balerini, el cu papion la gat si eu cu troller-ul foto dupa mine. Tac pac facem schimbul si repede facem doua trei cadre, vine metroul, ne intra in cadru, lumea pe margine plange, aplaudele se aud si paznicul apare.

Dupa toata aventura asta te las sa vezi fotografii de la o cununie altfel, cu Cristi si Andreea, o adevarata sedinta foto la metrou si nu numai.

Daca vrei sa vezi mai multe fotografii de la alte cununii civile te invit sa iti arunci un ochi la: https://cabophotography.ro/category/cununie-civila/

Daca esti interesat sa afli mai multe despre timpuri noi 🙂 iti pun un link aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Timpuri_Noi_(stație_de_metrou)