Istoria noastra in fotografie | Despre noi

Salut, eu sunt Andy si sunt omul din spatele Cabo Photography. Am pornit in 2014 si prima nunta am avut-o in 2015. Dupa o lunga perioada in care fotografia a fost o joaca pentru mine, am decis sa trec la nivelul urmator si sa ma bucur de pasiunea mea de a face fotografii, dar intr-o varianta de business. 

Eu nu prea am fost omul care sa faca fotografii la fluturi, flori si alte lucruri de acest gen, ci mi-au placut oamenii si mi-am dorit sa fac ceva in directia asta. 

Asadar, Cabo Photography a pornit ca un business din start, insotit de pasiune. Pentru ca e foarte fain sa iti placa ceea ce faci si sa faci ceea ce iti place. 

Eu am lucrat in mai multe domenii, dar toate tineau de oameni si de cum poti sa faci oamenii sa se bucure de ceea ce le poti oferi. Am luat parte la o gramada de traininguri, workshop-uri, seminarii, am citit mult si am avut experiente de tot felul in care sa invat cat mai bine sa ma port cu oamenii. O experienta de peste 12 ani in vanzari m-a ajutat sa construiesc acest business solid, mergand pe vanzari etice. Niciodata nu i-am dat cuiva mai mult decat avea nevoie doar pentru a-mi creste eu vanzarile. Dar, cu siguranta, o sa vorbim despre ceea ce inseamna acest lucru cu alta ocazie. 

De-a lungul timpului, Cabo Photography a mers in paralel cu o slujba ce insemna activitate in domeniul trainingului in tot felul de domenii. Asa am reusit sa iau legatura cu partea de corporate si sa facem din Cabo Photography un business orientat catre customer service de calitate si nu doar un artist nebun care vrea sa isi spuna povestea prin intermediul fotografiilor. Nu e nimic gresit in asta, din cand in cand mai sunt si eu artistul nebun care vrea sa isi faca de cap, dar tot timpul pe primul loc au fost oamenii si ce si-au dorit ei. Din mai 2019, a fost momentul sa renunt la slujba din timpul saptamanii si sa imi dedic toata atentia catre partea de fotografie. Un moment pe care il asteptam de foarte mult timp, nu ca nu mi-ar fi placut ceea ce faceam ci pentru ca imi doream libertate. Libertatea este unul dintre cei mai motivanti factori din viata unui om. 

Toate cuplurile cu care am avut ocazia sa lucrez, toti oamenii pe care i-am intalnit si toti fotografii cu care am avut ocazia sa lucrez au avut parte de o experienta faina, in care s-au distrat, au invatat si s-au simtit in largul lor, lucru care m-a motivat sa pot sa scriu mai multe despre ceea ce oferim si aici nu ma refer la fotografii, ci la experienta in sine. M-am hotarat sa mai scot in evidenta si omul din spatele Cabo Photography, nu doar brandul in sine. 

De ce scriu asta si de ce ai ajuns sa citesti aceste randuri acum si nu mai devreme? Pentru ca toate trebuie sa vina la timpul lor. Tot timpul mi-a placut sa scriu, dar am avut o retinere, nici nu as sti sa spun de ce ci doar ca am avut-o. 

In perioada urmatoare o sa vedeti mai multe lucruri atat cu Cabo cat si cu Andy 🙂 

Mai multe articole interesante poti gasi la: https://cabophotography.ro/resurse/