De data aceasta am fost alaturi de Alex si Ionela, un cuplu ce a ales sa isi faca nunta la Crystal Palace Ballroom. Ionela si Alex sunt un cuplu foarte frumos care se completeaza foarte bine unul pe celalalt. Alex este barbatul puternic ce isi arata greu emotiile iar Ionela este plina de energie si tot timpul cu zambetul pe fata. Adevarul este ca avand pe cineva care zambeste tot timpul, ne-a fost foarte usor si placut sa lucram cu ei.

Ne-am cunoscut cu ceva timp in urma cand ne-am dat seama ca impartasim aceeasi pasiune: pizza!  Ne-am intalnit la Borgo Margherita si Ionela ne-a impartasit “dependenta” ei de site-ul nostru 🙂 Ne bucuram foarte mult ca i-a placut si speram sa ne ridicam la asteptarile ei si ale voastre tot timpul.

Inainte cu 2 – 3 saptamani de nunta am avut si o sedinta foto impreuna, ocazie in care am avut posibilitatea sa ne cunoastem, sa se obisnuiasca cu camera si sa invete cateva dintre tips and tricks-urile necesare pentru ca fotografiile sa iasa asa cum si-au dorit.

Evenimentul a inceput cu o sedinta foto pentru Alex, ce s-a desfasurat in cadrul hotelului Duke (chiar in zona piata Romana) si a continuat cu sedinta foto pentru Ionela la hotelul Europa Royale. Acesta din urma ne pune la dispozitie camere foarte placute si intime ce ofera fotografiilor un statut aparte. Locatia a fost aleasa perfect mai ales datorita faptului ca slujba religioasa s-a desfasurat la biserica Sfantul Anton (cea mai veche biserica din Bucuresti), in spatele localului Hanul lui Manuc.

Dupa ce am trecut de momentele emotionante din timpul slujbei am mers sa facem o plimbare prin vestitul parc Cismigiu unde s-a desfasurat sedinta foto. Clipe importante in care ne-am plimbat prin vremuri noi si vremuri mai putin noi 🙂 in care ne-am intanit cu oameni din vremea lui I.L. Caragiale.

Petrecerea a fost plina de clipe frumoase in care oamenii s-au distrat, au dansat, s-a furat si mireasa care a venit doar dupa o recompensa binemeritata si anume “dansul portocalei” si distractia a fost in toi pana dimineata.

Pentru noi a fost o adevarata placere sa le fim alaturi si ne dorim sa tot fim in preajma oamenilor fericiti cum sunt Alex si Ionela.

Casa de piatra si toate cele bune din partea noastra!

Pregatiri

Cununie religioasa


Sedinta foto parc Cismigiu


Petrecere Crystal Palace Ballroom

Pregatiri mire: Hotel Duke – https://www.hotelduke.ro/ro/home-en/

Pregatiri mireasa: Hotel Europa Royale – https://www.europaroyalebucharest.ro

Sedinta foto: Parc Cismigiu – https://ro.wikipedia.org/wiki/Parcul_Cișmigiu

Restaurant: Crystal Palace Ballroom – https://www.crystalpalaceballrooms.ro