De data aceasta ii avem pe Catalina si pe Doru intr-o locatie foarte frumoasa pentru nunta la Simfonia Ballroom din Dimitrie Pompeiu.

Catalina si Doru sunt un cuplu foarte frumos si am avut placerea sa le fim fotografi la nunta lor. Ambii au ales sa isi faca pregatirile la un hotel, ceea ce ofera fotografiile un aer aparte. Aceasta este una dintre intrebarile mirilor atunci cand vine vorba de fotografiile de pregatiri. Desi sunt multi care isi doresc sa faca acasa, mai ales daca doar ce si-au cumparat un apartament, sunt multi care vor sa faca ceva mai aparte si ales sa mearga pe varianta de hotel.

Pentru sedinta foto, desi initial au ales sa mergem in Parcul IOR, in data de 8 septembrie acesta a fost si este foarte incarcat, nu doar de mirese care vor sa isi faca evenimentul ci si de foarte multi oameni care profita de vremea frumoasa pentru a petrece timp in natura. Asadar ulterior am ales sa facem fotografiile chiar in curtea restaurantului Simfonia Ballroom care iti pune la dispozitie o curte amenajata foarte frumos in care iti poti face fotografiile de nunta. De data aceasta ne-a ajutat si un apus de soare magnific ce a conturat fotografiile de la sedinta foto intr-un mod uimitor.

Restaurantul, foarte elegant si placut de altfel, este o locatie intima si frumoasa, potrivita pentru o nunta specifica Bucurestiului cu un numar de 120 de oameni.

Pregatiri: Hotel International : https://international-bucharest.ro/home/ 

Restaurant: Simfonia Ballroom – Dimitrie Pompeiu : https://www.simfoniaballroom.ro