Nunta la Restaurantul Ambery Hall Lights – http://amberyhall.ro/Ambery-Hall-Lights/ . Magda si Alex formeaza cuplul nostru de aceasta data. Cu cei doi ne-am intalnit cu 2 luni inainte de nunta lor si cumva s-au aliniat astrele si ne-am gasit unii pe altii si liberi astfel incat sa luam parte la mega evenimentul lor. De cele mai multe ori este destul de complicat sa gasesti liber cu atat de putin timp inainte insa atunci cand trebuie sa se intample se si intampla. De prima data cand m-am intalnit cu ei mi-au spus ca cel mai important moment pentru ei este petrecerea si atunci mi-am dat seama ce am de facut 🙂 . Ce au uitat sa imi spuna este ca distractia nu avea sa fie doar la petrecere ci pe tot parcursul zilei. Ne-am distrat super bine si am ras cu gura pana la urechi de la inceput pana la sfarsit. Oamenii astia au o energie extraordinara si te fac sa te simti bine in preajma lor si a prietenilor prezenti.

Am facut sedinta foto in parcul Operei si la Opera, o locatie ce ne aduce atat partea de natura cat si partea de arhitectura data de cladirea Operei din Bucuresti.

Dimineata cand ne-am intalnit cu Alex am aflat si cine o sa fie cei responsabili cu muzica si distractia la evenimentul lor. Ne-am bucurat maxim cand am auzit ca ne vom reintalni cu Dimitri & Ecaterine ( pe care ii puteti gasi si pe facebook la: Ecaterine & Dimitri ) , o trupa extraordinara capabila sa faca o petrecerea WOW.

La party ne-am simtit atat de bine incat nu ne-am putut abtine sa nu dansam impreuna cu noii nostri prieteni.

Alex si Magda inca o data felicitari pentru evenimentul minunat pe care l-ati avut. Suntem mandri ca ne-ati ales pe noi pentru acest moment din viata voastra si sunt sigur ca o sa ne mai vedem!


Nunta la Ambery Hall Lights