Trash the dress | Sedinta foto altfel

Multa lume se intreaba ce inseamna “Trash the dress” sau de ce sa faca o astfel de sedinta foto.

Totul se pare ca porneste din 2001 de la fotograful de nunti John Michael Cooper care a lansat acest trend in ideea de a contrasta cu partea eleganta a nuntii in sine. Ideea initiala spune ca mireasa o sa isi distruga rochia prin diferite metode, care mai de care mai creative.

La noi, trendul a venit ceva mai tarziu, sedintele foto Trash the dress devenind din ce in ce mai dorite de mirese in decursul ultimilor ani. Ceea ce este diferit la noi este faptul ca miresele, in general, nu doresc sa isi distruga frumoasele rochii pe care si le-au ales cu iscusinta, ci mai degraba vor sa le puna in valoare si sa aiba o sedinta cu love the dress in loc de trash the dress.

fotograf nunta trash the dress pe plaja Trecem mai departe la cum facem noi aceste sedinte foto. Majoritatea cuplurilor aleg sa faca si o sesiune foto TTD pentru imaginea care li se intipareste in minte din fotografiile gasite pe site si povestile spuse in cadrul intalnirii noastre.

De obicei locatiile sunt fie la munte, fie la mare, ulterior intrand mai in amanunt in functie de preferintele fiecarui cuplu. Pentru cei care prefera marea sunt mai multe locatii in care putem merge, in functie de perioada aleasa. Daca planurile voastre legate de trash the dress sunt ca aceasta sedinta foto sa fie incununata cu o baie in mare atunci este recomandat ca perioada in care sa facem sedinta foto sa fie vara, cand vremea este frumoasa si apa este calda. Pe de alta parte, am avut mai multe cupluri care isi doreau sa faca sedinta foto la mare insa perioada in care puteam sa mergem era doar in toamna, lucru care nu i-a oprit. Astfel, la noi pe site o sa gasiti fotografii de la trash the dress facute chiar in luna octombrie.

Trash the dress la mare Andreea si Ioan

Pentru cei care vor sa mearga la munte, decizia este cumva mai simpla, datorita faptului ca perioada in care poti merge sa faci fotografii este mai lunga, putand sa faci atat pe vara, dar si in primavara si toamna. Zona montana ne pune la dispozitie culori superbe, mai ales in partea de toamna, incepand cu luna octombrie. Totul incepe sa se transforme in culori galben – aramiu, care arata pur si simplu superb. Daca sunteti fani ai acestor culori, atunci perioada potrivita este clar luna octombrie. Nu vine fara provocari, datorita faptului ca aceasta perioada vine si cu vremea rece. Asadar frumusetea, ca intotdeauna, nu vine fara sacrificii J

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus, totul se transforma intr-o adevarata experienta. Plecam la drum dimineata, cu bagajele facute, aparatura, costumul si rochia de mireasa bagate in portbagaj si ne pregatim pentru o zi minunata. Totul este presarat cu povesti, discutii, dezbateri si glume, deoarece pentru noi mirii ne sunt in primul rand prieteni si ne dorim ca toata lumea sa se simta cat mai bine.

Trash the dress Valea Doftanei toamna Andreea si MariusO data ajunsi la locatie ne si putem apuca de treaba avand in vedere ca suntem deja obisnuiti unii cu altii si voi cunoasteti multe dintre tips and tricks-urile pe care vi le-am prezentat la eveniment. Obisnuiti fiind de fapt unii cu altii, totul se desfasoara intr-un ritm frumos menit sa contureze experienta intr-una extraordinara.

Ce va putem garanta este faptul ca imaginile o sa fie superbe, amintirile voastre legate de aceasta sedinta foto o sa fie pe masura, iar toata ziua o sa fie incununata cu success, oriunde am merge.

Daca mai aveti intrebari despre sesiunea foto Trash the dress nu ezitati sa ne scrieti si putem discuta pe indelete tot ce tine de aceasta si de evenimentul vostru.

Casa de piatra!

Daca vrei sa discutam mai multe te asteptam sa ne contactezi

Facebook: https://www.facebook.com/CaboPhotographyRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/cabophotography/

sedinta foto Trash the dress cu Gina si Mihai la Cap Kaliakra

Trash the dress la Cap Kaliakra