Parcul TEI a fost locatia aleasa de Dana si Robert pentru sedinta foto din ziua nuntii.

Am inceput cu pregatirile la Robert, care acompaniat de prietenii lui, au pornit o mega distractie la pregatiri. Au ras, au dansat, au primit cadouri si au creat o experienta minunata pentru Robert, in ziua nuntii lui. Dupa ce ne-am luat portia de ras si distractie ne-am indreptat catre locuinta celor doi, unde Dana si domnisoarele de onoare ne asteptau. Pe langa faptul ca au un apartament foarte fain, Dana a fost foarte atenta la tot ce inseamna detalii pentru ziua nuntii. Am fost super incantati de felul in care si-au pregatiti ziua nuntii lor. Desi nu putem pune foarte multe fotografii aici care sa arate tot ce au pregatit, incercam sa redam povestea de nunta in imagini cat mai interesante.

La pregatiri am avut parte de ceva emotii, nu noi, ci invitatii. Mai ales mama Danei, care s-a bucurat atat de mult pentru ea, cu zambete si cu lacrimi, de bucurie 🙂

Slujba religioasa a fost la o biserica foarte aproape de ei, ceea ce ne-a ajutat sa castigam mai mult timp acasa.

Dupa aceasta ne-am indreptat cu o gasca mare catre parcul Tei, unde avea sa se desfasoare sedinta foto. Am inceput intr-o prima faza cu grupul astfel incat sa ii putem prinde in fotografii pe toti cei prezenti, iar dupa aceea am ramas cu ei doi. Desi extenuati deja dupa o zi intreaga, cei doi au rezistat eroic pana la sfarsitul sedintei foto. Am avut ocazia sa ne jucam un pic prin parcul Tei, unde ne-am bucurat atat de natura dar si de parcul de distractii din acesta.

Petrecerea s-a desfasurat la Simfonia Ballroom si petrecerea a fost una pe masura.

Sedinta foto: Parcul TEI – https://ro.wikipedia.org/wiki/Parcul_Tei

Petrecere: Simfonia Ballroom

Best of: https://cabophotography.ro/fotograf-bucuresti/