Fotograf Bucuresti | Best of Cabo Photography

Numele meu este Andy si sunt fotograf in Bucuresti. Un oras magnific plin de locuri frumoase si oameni extraordinari. Am adunat aici o selectie a fotografiilor facute de-a lungul timpului atat in Bucuresti cat si in diferite alte locuri din tara si din afara Romaniei.

Cabo Photography este orientata catre fotografia de nunta, o subramura a fotografiei care ne ajuta sa fim in preajma oamenilor fericiti intr-unul dintre cele mai importante momente din viata lor. Suntem cei care ii ajuta sa isi creeze amintiri pentru o viata, o poveste extraordinara spusa in fotografii.

Desi Bucurestiul poate fi o varianta minunata pentru sedinte foto, mai ales pentru cele din ziua nuntii, acolo unde timpul este limitat, ne place foarte mult sa pornim in aventuri in afara Bucurestiului unde putem fotografia cuplurile in locatii “exotice” in Romania.

Aceasta selectie te va ajuta sa vezi imaginile de care noi si mirii nostri s-au indragostit de-a lungul timpului, iar daca doresti sa vezi povesti de nunti te invitam sa vizitezi pagina noastra de portofoliu printr-un click la: Portofoliul unui fotograf in Bucuresti