Magic Place | Nunta Mihaela si Cristi

Magic Place Events – un loc plin de evenimente frumoase. Mihaela si Cristi au ales si ei sa isi faca petrecerea de nunta la Magic Place. Dar pana la petrecere…avem multe de povestit. 

Cununia lor o puteti vedea la: https://cabophotography.ro/cununie-in-magurele/

Pregatiri de nunta acasa 

Cei doi au ales sa isi faca pregatirile din ziua nuntii acasa, inconjurati de prieteni si familie. Au avut multe traditii frumoase pe care si le-au facut in ziua nuntii. Tuturor le spune, traditiile de nunta sunt frumoase, atata timp cat sunt importante pentru mire si mireasa. Daca ei nu isi doresc si le fac doar de dragul de a le face, atunci acestea nu isi mai au importanta in ziua nuntii. Mihaela si Cristi s-au bucurat pe deplin de tot ce inseamna aceste traditii, facute acasa.

Sedinta foto parc Moghioros

Dupa ce s-au desfasurat lucrurile acasa am mers mai departe catre locul cu pricina. Cei doi au ales parcul Moghioros pentru ca slujba religioasa avea sa fie fix langa parc. Cel mai bun loc pentru o sedinta foto de nunta este acela in care nu trebuie sa pierzi jumatate din timp pe drum pana acolo. In Bucuresti asta este o problema constanta asa ca de data aceasta aveam si timp pentru a face. Provocarea a fost faptul ca Ela si-a dorit mult sa faca fotografii de grup cu prietenii ei si am si facut. Doar ca luam in calcul data de 31 august (cald spre foarte cald), luam mai multi oameni prin preajma, agitatie si stres si ajungem la momentul cu sedinta foto pentru ei doi si mai ramanem cu energie mulltttt spre 0 🙂 Am reusit sa scoatem cateva fotografii de la cei doi si dupa aceea i-am lasat in pauza. Ziua nuntii este pentru ei si mai putin pentru noi.

Petrecerea – Magic Place Events

Inainte de a incepe toata agitatia, am profitat de faptul ca si-au redobandit o parte din energie si mai era si ceva timp pana la inceperea petrecerii si i-am mai scos 10 minute la o sedinta foto chiar la restaurant. Incepe petrecerea, multa lume, agitatie si tot ce presupune. La final tragem o linie si avem o nunta super mishto, alaturi de oameni foarte faini.

Rochie de mireasa: http://www.aristocratboutique.ro

Make-up: https://www.facebook.com/andreeaantonacademy/

Hairstyle: https://www.facebook.com/inaconceptbydanivoicu/

Costum: Viggo – https://viggo-tailoring.com

Locatie: Magic Place – https://magicplaceevents.ro