Buget nunta | Cum sa iti faci un buget

Buget nunta – unul dintre elementele care te poate ajuta foarte mult in organizarea nuntii tale, atata timp cat il faci sa corespunda cu dorintele tale.

Bugetul nuntii este o parte foarte importanta pentru organizarea unui astfel de eveniment. Cu siguranta, daca nu iti vei planifica foarte bine bugetul nu vei avea prea multa liniste in planificarea celorlalte detalii ale nuntii, deoarece vor aparea tot felul de cheltuieli “neprevazute” care iti vor strica buna dispozitie.

 

Despre planificarea bugetului exista foarte multe articole pe internet si tocmai din acest motiv doresc doar sa atrag atentia asupra catorva detalii pe care le consider importante:

 

  • Aseaza-te impreuna cu logodnicul tau si conturati-va fiecare pe cate o coala nunta de vis. Treceti fiecare detaliu pe care vi-l doriti in acea zi. Cum va arata Biserica, ce flori veti folosi la aranjamente, unde va doriti sa mergeti in Luna de Miere. Dupa ce fiecare va detalia nunta visata, alegeti cele mai importante lucruri si creati o lista de prioritati – elemente ce nu vor lipsi de la nunta. Este foarte important sa stabiliti detaliile impreuna, deoarece amandoi trebuie sa fiti multumiti de rezultatul final. Aceasta lista de prioritati va fi un “schelet” dupa care va puteti ghida in organizarea nuntii.
  • Cereti ajutorul! Nu trebuie sa faceti nimic singuri.

Fotograf nunta trash the dress Sighisoara fum colorat

Multi considera angajarea unui wedding planner o cheltuiala nejustificata, dar putini stiu cat de mult va poate ajuta acesta sa economisiti. Un wedding planner are experienta multor nunti si stie unde pot aparea probleme. Acesta cunoaste foarte bine piata si furnizorii locali, astfel incat va va recomanda cele mai bune variante pentru nunta voastra.

Poate aveti in cercul de prieteni un cuplu proaspat casatorit. Nu ar strica sa va intalniti si sa le cereti cateva sfaturi. Cu siguranta v-ar fi de ajutor.

 

  • Studiati foarte bine piata inainte sa luati o decizie. Cereti cat mai multe oferte, intalniti-va cu expertii, comparati ceea ce ati obtinut cu fondurile disponibile si numai dupa aceea va puteti hotari.

Keep calm and get married!

S-ar putea sa te mai intereseze si alte articole cum ar fi : Intrebari pentru fotograful tau sau Programul nuntii

Ne gasesti si pe facebook: https://www.facebook.com/CaboPhotographyRomania/

Si pe instagram la: https://www.instagram.com/cabophotography/

Buget nunta - Fotograf Cabo Photography