Nunta Catolica | Stefania si Eduard

De data aceasta avem o nunta catolica alaturi de Stefania si Eduard. Adevarul este ca slujbele catolice au un aer aparte, au altceva sau mai bine zis au acel ceva. Poate este de la preot si cuvintele acestuia, poate este de la felul in care oamenii savureaza slujba catolica, poate este de la corul care la un Ave Maria simti fiori pe spate sau poate este doar de la faptul ca stai jos in timpul slujbei 🙂 

In aceasta zi minunata de inceput de toamna, am luat parte la nunta celor doi. Am avut o zi plina de evenimente despre care o sa povestim cate putin in randurile ce urmeaza. 

Pregatiri de nunta acasa

In primul rand nunta despre care povestim a avut loc in Moldova, langa Onesti. Aici sunt mai multe traditii care se intampla in ziua nuntii si desi am trecut prin ele nici acum nu as stii sa le povestesc pe toate. Ce stiu insa este ca incepand cu pregatirile lui Eduard, cei doi au avut alaturi un vornic, daca nu ma insel. Acesta este un fel de wedding planner din zilele noastre 🙂 Au facut barbieritul mirelui, au fost la nasi, la ambele perechi de nasi, au venit acasa la mireasa sa rascumpere mireasa, au spart pahare, au rupt turta si lista continua. 

Cununia civila in aer liber

Dupa ce a trecut partea de pregatiri cu traditii si toate cele ne-am indreptat cu tot alaiul catre locatia unde va avea loc cununia civila. O pensiune foarte frumoasa, cu o gradina de invidiat, un mic helesteu in curte cu pesti koi. Plini de emotii si in vazul tuturor cei doi si-au spus DA in mod oficial, loviti de lumina soarelui de toamna. Desi septembrie si te astepti sa fie o leaca mai cald, ziua a fost destul de racoroasa. 

Nunta Catolica – Slujba Religioasa

Slujba religioasa a avut loc la o biserica Catolica din apropiere. Preotul, desi fain pe slujba, as spune ca a fost foarte ferm in ceea ce priveste regulile din biserica. Sper ca nu toti preotii catolici sunt la fel 🙂 . Dupa cum spuneam, nuntile catolice au un farmec aparte si sunt pline de momente captivante. Unul dintre cele mai importante momente din viata unui tata este cand isi va conduce fiica la altar. Desi la nuntile ortodoxe tatal nu prea are aceasta ocazie, aici treaba sta cu totul altfel. Acesta este unul dintre momentele importante din zi si tatal are aceasta onoare. Despre nuntile catolice o sa mai povestim, sper, cu alta ocazie. 

Petrecere nunta 

Toata nunta a fost aranjata cu o atentie foarte mare la detalii. Toata lumea implicata stia ce trebuie sa faca, iar detaliile au avut apogeul la restarant. Locatia foarte frumos amenajata, un numar destul de oameni care au fost prezenti, iar printre cei implicati in organizarea evenimentului o sa va spunem la sfarsit. 

Alte nunti puteti vedea la: https://cabophotography.ro/nunta/

Rochie de mireasa: https://www.mmarquise.com

Cercei: https://orsini.ro

Pantofi mireasa: Jimmy Choo

Costum Mire: Hugo Boss

Pantofi mire: Louis Vuitton

Papion: https://www.brioni.com/ro

Verighete: Tiffany & CO

Decor: http://undulce.ro

Muzica: https://www.facebook.com/ansamblulplaiesii/

https://www.facebook.com/natashagordienko/

Amelia Uzun & Ana Cernicova