Sedinta foto Trash the dress in Vama Veche!

O locatie superba plina de amintiri, emotii si trairi care de data aceasta a fost gazda unei sedinte foto Trash the dress. Gina si Mihai, un cuplu superb, care se completeaza unul pe celalalt a ales sa isi faca o parte a sedintei foto in Vama Veche. Initial am fost la Cap Kaliakra in Bulgaria si ulterior am decis sa prindem apusul de octombrie pe plaja din Vama Veche.

In octombrie plaja este pustie si suntem printre singurii oameni ce se aventureaza sub vantul puternic. Plimbarea pe plaja devine deja o provocare insa suntem prea plini de adrenalina si de dorinta de a face fotografii superbe. Am inceput timizi intr-un colt al plajei iar pe masura ce soarele dispare la orizont, incercam si noi sa terminam sedinta foto cu un moment culminant si anume o baie in mare pentru cei doi. Desi initial cei doi si-au dorit sa faca asta, pe masura ce se lasa seara, reticenta isi face simtita prezenta, mai ales datorita vantului si temperaturilor scazute. Timid intra in apa sa isi ude picioarele insa rochia se umple de apa rapid si urmatorul val o si tranteste in apa. Rasetele apar din partea tuturor si Mihai a intrat imediat dupa ea transformand o experienta simpla intr-una extraordinara.

Genul acesta de sedinte foto, de aventuri in care pornim la drum cu oamenii ce ne calca pragul, ne motiveaza si ne aduc un plus valoarea in ceea ce facem. Iubim sa ne distram si sa ne facem prieteni iar pentru noi fiecare sedinta foto, fiecare nunta, fiecare cuplu pe care il intalnim ne face sa ne indragostim si mai mult de fotografie!