Fotografia de nunta in Bucuresti

Fotografia de nunta in Bucuresti este intr-o continua crestere a calitatii fotografiilor si momentelor suprinse. De-a lungul anilor am avut ocazia sa observam din ce in ce mai multi fotografi de nunta care reusesc sa scoata fotografii incredibile, pline de emotii si sentimente, redand starea din cea mai importanta zi din viata cuplurilor. Fotografia de nunta a reusit sa ii atraga pe multi pasionati de fotografie de partea ei, iar cuplurile incep sa fie din ce in ce mai deschise fata de fotografii si stiu din ce in ce mai bine cum vor sa arate ziua nuntii pentru ei.

Lucrurile s-au schimbat destul de mult fata de anii trecuti si fotografia de nunta atat in Bucuresti cat si in restul tarii, a inceput sa se indrepte catre ideea de momente, de poveste a nuntii si nu doar fotografiile statice in care mirii sa isi doreasca poze cu fiecare invitat in parte, acele asa zise “Poze cu maimuta” . Acele fotografii sunt lipsite de orice emotie si de orice traire pentru ca oamenii in fata aparatului de fotografiat se transforma pur si simplu si vor sa isi puna fata de poza. Mult mai apreciate si mai dorite sunt fotografiile in care poti zari un zambet natural, o imbratisare calda, o lacrima in coltul ochiului. Acela este momentul in care stii ca persoana care iti este alaturi in ziua ta cea mai importanta zi din viata ta se si bucura pentru tine.

Avand in vedere ca fotografii buni de nunta depun eforturi considerabile astfel incat sa iti transforme ziua nuntii intr-o poveste, de obicei, programul incepe de la pregatiri. Desi pentru multi partea de pregatiri poate sa sune plictisitoare si si-ar dori sa sara peste ea, noi suntem aici sa va spunem ca aceasta poate fi transformata intr-o varianta super dinamica si distractiva. Aici actiunea nu trebuie sa fie si nici nu este in varianta in care ii punem papionul lui ginerica si ne oprim sa stam la fotografii, ci mai degraba ii lasam pe oameni sa isi dezlantuie creativitatea si sa faca ce vor ei, cu scopul ca ginerica sa ajunga imbracat la sfarsit. Aici nici nu trebuie sa va spun faptul ca lucrurile difera atat de mult de la grup la grup si fiecare are glumele lui.

O sa detaliem actiunile care se intampla in ziua nuntii intr-un articol urmator.

Pana atunci daca vrei sa ne rezervi ca si fotografi pentru evenimentul tau atunci te asteptam sa ne contactezi la pagina de contact: https://cabophotography.ro/fotografi-nunta/