Botez Salon du Mariage cu Iulia si Razvan. Cei doi au ales sa faca un eveniment dublu, adica si nunta si botezul in aceeasi zi.

Pregatirile au inceput in partea de dimineata la Orhideea Residence, un complex de apartamente super faine, ce inchiriaza locatii pentru astfel de ocazii. Asadar cei doi au ales sa isi inchirieze un apartament acolo, astfel scapand de toata nebunia organizarii tuturor activitatilor acasa.

Slujba religioasa a avut loc la biserica Sfantul Spiridon cel nou, iar ulterior am facut sedinta foto in parcul Herastrau. Atunci cand mireasa este si mamica unui copil de cateva luni, timpul acordat la sedinte foto nu este prea mare pentru ca gandul ei este cu siguranta plecat si in alta parte. Asadar am tras repede pe fuga cateva cadre interesante si am pus pauza sedintei foto cu promisiunea insa ca vom avea ocazia sa facem cateva si la restaurant.

Restaurantul Salon du Mariage este o locatie foarte faina. Iti spune la dispozitie, la una dintre locatiile lor, o zona in fata intrarii in restaurant insotita de o piscina, lumini suspendate si atunci cand ai noroc un apus de soare foarte interesant.

Restaurantul iti pune la o dispozitie o atmosfera super frumoasa, insotita de candelabre maiestuoase, culori ambientale si o servire foarte buna ce reusesc sa faca din evenimentul tau unul reusit.

Petrecerea a fost una super reusita si asta iti poti da seama atunci cand oamenii danseaza si se simt bine.

Asadar mai jos aveti ocazia sa vedeti in imagini o nunta la Salon du Mariage.

Pregatiri:

Slujba religioasa la Biserica Sfantul Spiridon cel nou

Sedinta foto in Parcul Herastrau

Petrecere la Salon du Mariage

 

Locatie pregatiri: https://www.orhideeagardens.ro

Slujba religioasa: https://www.facebook.com/catedralasfspiridonnou/

Locatie petrecere: Restaurant Salon du Mariage – https://www.salondumariage.ro