Spread the love

Aristocrat Events nunta cu Laura si Alex. O nunta cu prieteni, o nunta frumoasa cu oameni frumosi, o nunta Aristocrat. O nunta la care ne-am distrat pe cinste alaturi de cei de la Trupa Atelier. Alex si Laura sunt un cuplu in preajma careia iti place sa petreci timp, o pereche de oameni care se completeaza unul pe altul si este o adevarata placere sa ii poti vedea impreuna. Nunta s-a desfasurat in cortul de evenimente al celor de la Aristocrat si ei sunt cunoscuti pentru calitatea serviciilor si ceea ce ofera.

Nunta celor doi a inceput cu Alex, mirele nostru din aceasta poveste. Este doctor stomatolog si nu stiu daca prin prisma meseriei sau asa este el insa este un om foarte cald, cu multa rabdare si intelegere. Am facut pregatirile, i-am povestit tips and trick-urile legate de cum pozezi in calitate de mire :), el ne-a povestit cum s-au intalnit sau mai bine zis reintalnit amandoi si am plecat repede catre Laura. Laura este o femeie puternica, care stie ce vrea si cand vrea. Asadar ne-am inteles de minune 🙂 Fotografiile s-au desfasurat intr-un apartament din zona Ion Mihalache, foarte bine si frumos organizat, un apartament luminos si incapator.

Nu este prima data cand ne intalnim cu cei doi, prima noastra interactiune fiind la cununia civila din septembrie anul trecut cand ne-am distrat pe cinste.

De data aceasta au ales ca sedinta foto sa aiba loc in Palatul Ghica Tei, pe care l-au inchiriat pentru doua ore. O alegere foarte buna, aceasta fiind o locatie interesanta, care ne pune la dispozitie atat locatie de interior cat si de exterior si poti face un set de fotografii superbe.

Pe masura ce se lasa seara ne indreptam catre restaurant unde ne asteapta un loc foarte frumos amenajat cu gradini, piscinute, bar exterior si nu in ultimul rand un cadou, la care nu te astepti, din partea parintilor. Este vorba despre o cutie plina cu baloane cu heliu ce au deschis-o in gradina, acestea zburand toate pe cerul albastru, oferindu-le atat mirilor si invitatilor o priveliste superba cat si noua un cadru perfect pentru o poveste frumoasa.

Atmosfera a fost una de pus in calendar atat datorita mirilor si invitatilor dar mai ales datorita trupei Atelier. Ne-a placut foarte mult calitatea interactiunii si modul in care reusesc sa intretina atmosfera toata noapte. Muzica de calitate, spectacol de lumini si oameni de exceptie este reteta de succes a celor de la Atelier.

Pregatiri

 

Sedinta foto Palatul Ghica Tei


Cununia religioasa:

Petrecere

Sedinta foto : Palatul Ghica Tei: https://www.palatulghicatei.ro

Restaurant: Aristocrat Events: https://www.aristocrat-events.ro

Muzica : Trupa Atelier: https://www.trupa-atelier.ro